Panta rhei

Kansen om elke hoek
het leven roept
vraagt om keuzes
 
 
 
 
 
 

September, ‘mijn’maand

6 september 2012

Beste bezoeker van mijn kersverse site! Kersvers, omdat ik vandaag bericht kreeg van webdesigner Gonda Slurink (Atelier WWW): vanavond of morgen gaat mijn website online. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling! En dat maakt september al een beetje tot ‘mijn’maand. Maar er is meer:

BewustZijn magazine
Vorige week ontving ik een doos vol BewustZijn magazines, met daarin een verslag van het interview dat Wim Huijser kort voor de zomer met mij had. Het is een mooi verslag geworden: zeven pagina’s met een overzicht van mijn werk, mijn motivatie, mijn zoektocht. Onder ‘Pers’ staat de openingsspread afgebeeld. De tekst mag ik op dit moment (begrijpelijk) niet publiceren. Die zal vanaf eind oktober hier te lezen zijn. Kan ik gelijk een fout rechtzetten: door een foutieve interpretatie van de tekst is op het laatste moment een pijnlijke toevoeging aangebracht, namelijk dat mijn beide ouders overleden zijn. Ik ben blij en dankbaar dat ik nog vele mooie momenten met mijn vader kan delen.

Barneveldse Krant
Vanmorgen belde een journalist van de Barneveldse Krant voor een kort telefonisch interview. Ik ben één van de drie kunstenaars die een eenmalig podium in de krant krijgt om eigen werk en de gemeentelijke Kunstroute onder de aandacht te brengen. Morgen komt een fotograaf op bezoek voor om een begeleidende foto te maken. Onder ‘Pers’ is dit artikel na half september terug te vinden.

Kunstroute gemeente Barneveld
Volgende week (14, 15 en 16 september) bent u welkom om mijn atelier te bezoeken. Er zijn maar liefst 27 ateliers in de gemeente die hun deuren openen (zie www.kunstcollectiefbarneveld.nl). Voor alle zekerheid nog even de juiste data en tijden:
14 september 2012: 14.00 – 21.00 uur
15 september 2012: 10.00 – 17.00 uur
16 september 2012: 13.00 – 17.00 uur (Niet alle ateliers zijn dan te bezoeken.)

Er zijn nog enkele boekjes met plattegronden en deelnemende kunstenaars beschikbaar in mijn atelier. Uiteraard zolang de voorraad strekt!

En voor de liefhebbers: zaterdag 15 september is er bloemencorso in het dorp. Om 15.00 uur en 19.45 uur is er een rondgang. Zondag zijn de corsowagen op het Festivalterrein te bewonderen. Voor meer informatie: zie www.floraliavereniging.nl Van harte aanbevolen.

‘Mijn’maand
Zoals uit bovenstaande blijkt: september wordt ‘mijn’maand. Een vliegende start van een nieuw begin als fulltime kunstenaar! Maar nu eerst: de hoogste tijd voor minder leuk, maar erg noodzakelijk werk: mijn atelier opruimen voor de Kunstroute!